dinsdag 10 september 2019

Dag 2

Op dit uur (21.08) eindelijk gelukt om wat foto's online te zetten.
Vandaag een drukke dag! In de voormiddag kwamen er 2 leuke mensen vanalles vertellen en tonen over het maritieme leven. Welke jobs, welke schepen, hoe een haven werkt, een sluis,...
Interessant en iedereen mocht opzoeken, vastpakken, schrijven,... Tof! (Waarschijnlijk niet voor iedereen, maar dat heb je in de klas ook hé)

Dan moesten we ons haasten naar ons restaurant. We hebben vanmiddag croque-monsieurs gegeten. Wel redelijk snel, want de volgende activiteit bood zich aan.
Met de tram reden we naar De Duinpanne. We waren de eerste school die de nieuwe tentoonstelling mocht en kon bezoeken. Hier en daar nog wat kinderziektes, maar dat namen we er wel bij. Dan naar buiten. Yes! De zon scheen en het was lekker warm. We hebben geleerd wat er zoal in de duinen te vinden valt, welke dieren er leven (enkele hebben zelfs de keutels van een konijn bestudeerd), hoe zand er onder een loep uitziet, in bomen geklommnen,....
De dag vloog weer eens voorbij!

Vanavond stond er een lekker stukje vis op het menu (ah ja, we zitten dan ook aan de bron). de puree en lekkere groentjes hebben ook gesmaakt. ALs dessert,.... een ijsje! JOEPIE!!!

We hebben aan onze brieven gewerkt en ons toch maar eens gewassen ook. En dan zat de tweede dag er al weer op. Morgen meer nieuws. Slaapwel iedereen!!!

Ja, jullie worden gemist, maar iedereen is in goede handen en we doen ons best om iedereen de nodige aandacht te geven. Zeker voor het slapengaan.


1 opmerking:

  1. Goed nieuws, ik denk dat jullie handen vol zijn met de kapoentjes. Bedankt !!

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie: